Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségrendszerünk

Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk hűségprogramunkat, amelynek célja, hogy megjutalmazzuk tisztelt ügyfeleinket folyamatos támogatásukért.

Hűségprogramunk tagjaként 5 százalék kedvezményt kap minden vásárláskor, amikor bejelentkezik vagy regisztrál oldalunkra.

De ez még nem minden – gyűjthető hűségpontokat is kínálunk minden nálunk leadott megrendeléshez.

Minden oldalunkon elköltött 10 Ft után 1 hűségpont jár. Ezek a pontok idővel felhalmozhatók, és beválthatók jövőbeli vásárlásokra.

1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg, tehát minél többet vásárol nálunk, annál több pontot szerezhet, és annál több pénzt takaríthat meg a következő alkalommal.

Hiszünk abban, hogy hűségprogramunk nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük megbecsülésünket ügyfeleink iránt, és jutalmazzuk őket hűségükért. Tisztában vagyunk vele, hogy számos lehetőség áll rendelkezésre az online vásárlás során, és nagyon örülünk, hogy minket választott a szükséges termékek forrásaként.

Hűségprogramunk használata egyszerű – egyszerűen jelentkezzen be vagy regisztráljon oldalunkra, hogy minden vásárlása után hűségpontokat szerezzen és megkapja az azonnali 5% kedvezményt

. Nyomon követheti hűségpontjainak egyenlegét a fiók oldalán, és beválthatja azokat a jövőbeli rendeléseire.

Online áruházunkban mindig keressük a módját, hogy javítsuk ügyfeleink vásárlási élményét, és hűségprogramunk csak egy a sok közül, amellyel ezt tesszük.

Reméljük, hogy kihasználja ezt a lehetőséget, hogy pénzt takarítson meg és jutalmakat szerezzen, miközben nálunk vásárol.

Mire vár még? Regisztráljon hűségprogramunkra még ma, és kezdjen el hűségpontokat gyűjteni minden vásárlása után. Bízunk benne, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtjuk Önnek.

 

A hűségpontok 180 napig érvényesek, és nem válthatók készpénzre.

 

További információkért kérljük vegye fel velünk a kapcsolatot!