/ 5W vezeték nélküli töltő hangszóróval

29000 Ft /db   (bruttó ár)


db

Tisztelt Vásárlónk!
Kérjük, hogy amennyiben 5 db-nál többet szeretne rendelni a termékből, keresse meg Ügyfélszolgálatunkat,hogy bővebb felvilágosítást adhassunk Önnek és ellenőrizhessük a készleteinket.
ugyfelszolgalat@enajandekom.hu
+36 1 781 3204
Köszönjük!
Énajándékom.hu Kft.

Díszítse asztalát ezzel a rendkívül elegáns vezeték nélküli töltővel

 ABSből és 100% természetes bambuszból készült vezeték nélküli töltő beépített hangszóróval rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik az irodába  vagy a nappaliba.

 Frissítse asztalát ezzel a rendkívül kényelmes vezeték nélküli töltővel. ABSből és 100% természetes bambuszból készült vezeték nélküli töltő beépített hangszóróval rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik az asztalához vagy a nappaliba. A vezeték nélküli töltő egy 5 W-os töltő, és 150 cm-es mikro-USB-kábellel rendelkezik, hogy csatlakoztassa az USB-áramforráshoz. A 3W vezeték nélküli hangszóró lehetővé teszi a zene közvetítését 10 méter távolságra a BT 4.1 segítségével. Mindkét funkció használatakor ajánlatos az elemet áramforráshoz csatlakoztatni. Vezeték nélküli töltés, amely kompatibilis az összes olyan QI-kompatibilis eszközzel, mint az Android legújabb generációja, az iPhone 8 és újabb. Tartalmaz 2x USB-portot az USB-n keresztüli töltéshez (max. 5V1A)

A vezeték nélküli töltő egy 5 W-os töltő, és 150 cm-es mikro-USB-kábellel rendelkezik, hogy csatlakoztassa az USB-áramforráshoz.

A 3W vezeték nélküli hangszóró lehetővé teszi a zene közvetítését 10 méter távolságra a BT 4.1 segítségével.

Vezeték nélküli töltés, amely kompatibilis az összes olyan QI-kompatibilis eszközzel, mint az Android legújabb generációja, az iPhone 8 és újabb. Tartalmaz 2x USB-portot az USB-n keresztüli töltéshez (max. 5V1A)

Termékméret (cm): 11,8 x 9,5 x 16,8

 Szállítási határidő: 5-7 nap!

Kérjük a részletekért, olvassa el a Szállítási információkat.
A környezetbarát termékek vásárlásával támogatja a zöld életvitelt, ami elősegíti az energia megtakarítást, valamint a lég-, víz- és zajszennyezés megelőzését. A ZÖLD és ÖKO BARÁT ÉLETVITEL jótékony hatással van a környezetre, és megakadályozza az emberi egészség romlását is. –ÖKO Save The Planet -
ÖKO ECO környezetbarát green zöldTöbb ÖKO termékT:
J: