Vásárlói tájékoztató

 

Vásárlói tájékoztató a www.enajandekom.hu weboldal üzemeltetésével kapcsolatban.

Árakra vonatkozó információ:
A web áruházunkban található árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a mindenkori hatályos ÁFA-t!


Fontos figyelmeztetés:
A www.enajandekom.hu oldalon található termékek, az Énajándékom.hu Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok hamisítása, felhasználása, másolása, büntetőjogi felelősséget vonhat maga után!

Minimális rendelési érték:
Minimális rendelési érték utánvétes, vagy előreutalásos csomagfeladás rendelése esetén: 3.000 Ft + postaköltség
Minimális rendelési értéket, személyes átvétel esetén NEM határozunk meg!

Fizetési módok:
- a termék(ek) átvétele előtti banki átutalással
- személyes átvételkor készpénzzel 
- postai utánvéttel

Szállítási díjak, áruátvétel:
15.000 Ft feletti együttes megrendelés esetén, posta -ill. kiszállítási díjat nem számolunk fel Magyarország területén ( kivéve utánvéttel történő csomagfeladás )
15.000 Ft alatti megrendelésekre alkalmazott szállítási költségek:
-Bankkártyás fizetsé esetén: 990 Ft
- Postai utánvéttel történő csomagfeladás esetén: 1250 Ft
- Előre utalás esetén: 990 Ft
- Személyes átvételnél nem számolunk fel sem kezelési, sem szállítási költséget.

Személyes átvételre cégünk telephelyén van lehetőség: 1119 Budapest, Than Károly u. 25.
Átvételi időpontok: hétfő-péntek 9-17 óra között
Csomagküldésre szerződött partnerünk a GLS.


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Internetes megrendelés weboldalunkon:
A rendeléskor nem kell regisztrálni, azonban bizonyos adatok szükségesek, hogy pl. el tudjuk küldeni a csomagot, vagy ki tudjuk állítani a szükséges számlát. Ezek a név, a cím, valamint az e-mail és a telefonszám a későbbi kapcsolattartáshoz. Az adatlapban megadott adatokkal a befutott megrendelést ellenőrzés céljából automatikusan eljuttatjuk a megrendelő által megadott e-mail címre. Egy megerősítő linken keresztül egyeztetjük és ellenőrizzük a rendelés valóságtartalmát. Ezzel szolgáljuk mind a megrendelőink, mind a saját biztonságunkat. A Freemail és Citromail fiókot használók azt tapasztalhatják, hogy a szolgáltatójuk törölte ezt, ugyanis előszeretettel "spam"-ként kezelik a számukra még ismeretlen címről érkező leveleket. Ha esetleg nem kapott visszaigazoló e-mailt egy-két percen belül, akkor ellenőrizze spam szűrőjét. A megrendeléseket a beérkezést követően feldolgozzuk és a Szállítási Feltételeknek megfelelően postára adjuk. ( kérjük olvassa el a szállítási feltételre vonatkozó menüt ) Ezt követően 2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot a megadott címre. Személyesen a termékek azonnal átvehetőek, ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Megrendelés személyes átvétellel:
Személyesen a termékek azonnal átvehetőek, ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Cégünk telephelyén (1119 Budapest, Than Károly u. 25.) nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékek átvételéhez, minden egyes esetben a személyes adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket ( hiányzó név, cím, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím ) nem fogadunk, azokat töröljük! A beérkezett megrendeléseket a visszaigazolást követően 3 napig tartjuk fent, majd töröljük.

Megrendelés postai utánvétellel:  
Magyarországon a megrendelt termékeket a GLS szállítja ki hétköznap munkaidőben, az Ön által megadott címre. A kiszállított csomag értékét átvételkor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a Szállítási Feltételeknek megfelelően a GLS teljesíti. A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a GLS által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

A bankkártyás fizetés
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által
használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál
 "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki,amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Megrendelés előre-utalással:
Magyarországon a megrendelt termékeket a GLS szállítja ki hétköznap munkaidőben, az Ön által megadott címre. A megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, mely alapján a megrendelés teljes értékét előre-fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankfiókban vagy e-bankon keresztül indított elektronikus átutalás.
Bankszámlaszám: 10400164-50526750-56811009
A postai feladást a Szállítási Feltételekben vállaltak szerint teljesítjük.
A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Telefonos megrendelés:
Telefonszámaink: 06-1-781-3204
Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretne rendelni, lehetősége van megrendelését telefonon keresztül leadni. Személyes adataira ebben az esetben is szükségünk van.  Telefonos megrendelés esetén, kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Megrendelés külföldről
Lehetőség van külföldről is rendelést leadni. Ebben az esetben csak előre-utalással tudunk rendelést fogadni. A megrendelés beérkezését követően a csomagot lemérjük, majd a postaköltséget a GLS által felszámított postaköltségre fogjuk módosítani, ami súlytól, országtól függ.  A megrendelésről számlát küldünk, amely alapján a megrendelés teljes értékét előre-fizetéssel kell kiegyenlíteni. A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 2-4 munkanapon belül teljesítjük, azonban a szállítási határidő országonként eltérő lehet!  Külföldi számláról történő fizetés esetén, elsősorban Forint ( HUF ) átutalást fogadunk el, kérjük ezt figyelembe venni! Amennyiben külföldi számláról érkezik az utalás devizában, 10 EUR plusz költséget számol fel a bank, így kérjük átutaláskor, ezt az összeget is pluszban elutalni!

További információk a Szállítási Feltételek menüpont alatt.


Reklamáció postai úton történő szállítás esetén:
A vitás kérdések egyetlen lehetséges rendezési módja a jegyzőkönyv! Amennyiben a csomag átvételekor, azon előzetes felnyitás, vagy rongálás, rongálódás nyomai láthatóak, kérjük, ne vegye azt át! Töltse ki a szállító nyomtatványát, és pontosan, világosan jelölje meg az okozott károkat, majd a nyomtatványt dátummal és aláírással is lássa el. Az egyik példánya legyen meg Önnél! Amennyiben fenntartások nélkül, vagy nem személyesen veszi át a csomagot és valami nincs rendben, kérjük, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk és jelezze a csomagban okozott károkat telefonon, vagy e-mailben!
Reklamáció termék minősége kapcsán: Amennyiben Önnek a termék minőségével akad problémája, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben.

Az áruházunk használata:
Termék(ek) kiválasztása, rendelés elküldése
A termékek külön menüpontokba vannak csoportosítva. A weboldalunkon található termékek árai, 1 db termékre vonatkoznak. A termékeknél található egy bekeretezett mező, melyben alapértelmezésként 1 db-os mennyiség lett beállítva. A kosár gombnál van lehetőség a darabszám módosítására. A kosarat és annak végösszegét mindig a jobb felső sarokban találja. Miután minden terméket beletett, amit vásárolni szeretne, a megrendelés leadását a kosárra kattintva tudja elindítani.
Hogyan választhat ki terméket                                                                                          
Minden terméket egy önálló dobozban talál. A dobozon belül az alsó részen találhat egy bekeretezett mezőt, amiben alapértelmezésként 1 egység van.
Kosár ürítése                                                                                                               
Amennyiben vásárlás közben meggondolná magát és mégsem szeretne egy terméket megrendelni, de már belerakta a kosárba, akkor a termékek mennyiségének nullára átírásával és az ezt követő módosítással kiveheti azt a virtuális kosárból. Ugyan így kell eljárnia, ha a darabszámot szeretné módosítani.
Téves megrendelés, illetve a megrendelés módosítása
Miután elküldte megrendelését és utólag esetleg meggondolta magát, vagy bármi más ok miatt nem szeretné a megrendelt terméket, illetve bármit utólag módosítani kíván, netán lemondani, akkor ezt egy egyszerű e-mail ( ugyfelszolgalat@enajandekom.hu vagy info@ugyfelszolgalat.hu ) elküldésével megteheti, vagy akár telefonon keresztül is lehetősége van rá. Ebben az esetben is szükségünk lesz pontos adataira.

Általános tudnivalók
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetünk telefonon, vagy e-mail-ben.
Internetes áruházunkban vásárlói kosárral tud vásárolni. Ez a virtuális kosár pontosan úgy működik, mint egy hétköznapi kosár. Tetszése szerint tehet bele, vagy vehet ki belőle termékeket még fizetés előtt. Miután befejezte a termékek kiválasztását, nem kell mást tennie, mint követnie az oldalon szereplő iránymutatásokat és megadnia a kért adatokat. Amikor az összes adat megadásra került, "Megrendelés elindítása" ikonra kell kattintani, ekkor érkezik be hozzánk a megrendelés. A megrendelés adatait visszaküldjük a megadott e-mail címre, tehát automatikusan kap majd egy tájékoztató e-mailt. Fontos tudnia, hogy ezzel még csak az igényét jelezte számunkra. Kérjük, gondosan adja meg e-mail címét, figyelje postafiókját és jelezze vissza a "megerősítő+ linkre kattintva, ha mindent rendben talált! Ügyeljen a pontos e-mail címre és a telefonszámra is, mert egyeztetés céljából ezen tudjuk elérni, ha szükséges.
A www.enajandekom.hu fantázianéven futó, elektronikus kereskedelemre alkalmas, internetes oldalon (továbbiakban: áruház) a böngésző felhasználó, vagy böngésző kiskorú törvényes képviselője, vagy korlátozottan cselekvőképes természetes személy képviselője az áruház használatával elfogadják, magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik az alábbiakat.
Az áruház használatának tekinthető a tartós böngészés, mely a termék keresésétől, annak kosárba rakásával már létrejön. 14 éven aluliak vagy korlátozottan cselekvőképes természetes személyek kizárólag törvényes képviselői felügyelet alatt vehetik igénybe az áruház használatát. A törvényes képviselő mindenkor felelősséggel tartozik az Internet használatával kapcsolatban, azaz esetünkben kiskorú vásárlási szándékával, az áruház használatával kapcsolatban. A szülő, törvényes képviselő vállal felelősséget az áruház használatának következtében okozott közvetlen vagy közvetett károkért. Az áruházat használó felek (vásárló, eladó) elsősorban egymás közt, kötelezően írásban (tértivevény formában) rendezik az esetleges vitás kérdéseiket. Ez a felhasználóra vagy törvényes képviselőre vonatkozó, az áruház használatával kapcsolatos, legfontosabb alapfeltétel, mint az áruház használatával, vásárlási szándékkal, vásárlási jogviszonnyal létrejött speciális szerződéspont. Az áruházzal kapcsolatos bármilyen harmadik fél felé elsődlegesen közvetített megnyilvánulás e áruház használati szerződésének megszegését jelenti.
A szerződés hivatalos nyelve: magyar. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm Rendeletnek megfelelően - a megrendelés leadásakor- történő írásos tájékoztatót tartalmaz, az a felek között írásban megkötött szerződésnek minősül. A megkötött szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik. Az oldal fejlesztés és feltöltés alatt áll! A fejlesztés alatt felmerülő esetleges hibákat, hiányosságokat folyamatosan javítjuk. Kérjük, ha bármilyen hiányosságot, vagy hiányosságnak tűnő információt, működést tapasztal, azt haladéktalanul jelezze számunkra!

Levelezés
A virtuális áruház működésének és kiszolgálásának sikere a célunk. Írjon nekünk!  E-mail címünk: ugyfelszolgalat@enajandekom.hu, info@enajandekom.hu

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet alapján, a törvényi előírás szerint 15 napos elállási joga van a vevőknek. A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni. A visszajuttatott terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan az kiszállításra került (lehetőleg eredeti-, és ép csomagolásban, az összes tartozékkal, ép címkékkel, és a vele kapott iratokkal együtt). A visszaküldés költségét a vevő viseli. A termék árát a visszaszállítástól számított maximum 14 napon belül kell megtéríteni a fogyasztó számára. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben (írásban), vagy személyesen kell bejelenteni. A vonatkozó szabályozás szerint nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amely a személyéhezz kötött. Amelyet az Ön utasítása, kérései alapján, vagy egyedi rendelésre állítottak elő, szereztek be, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 145/2014. (II. 26.) Korm Rendelet pontos szövegét a távollevők között kötött szerződésekről itt olvasható: 45/2014. (II. 26.) Korm Rendelet

Szavatosság
Sajnos előfordulhat nálunk is, hogy egy termék a gondos kiválasztás és tesztelések ellenére is minőségileg kifogásolható. Az ilyen jellegű panaszokat megpróbáljuk gyorsan és minél kevesebb kellemetlenséget okozva orvosolni. Nem az általánosan elvárható, nem megfelelő gondosságú használat esetén, vagy a használati utasítás figyelmen kívül hagyása esetén, a nem rendeltetésszerű használat miatt részben, vagy egészen megsérült termékekre, fizikai behatásból adódó sérülésekre, amennyiben az nem gyártási hibából adódik, szavatosságot, illetve cseregaranciát értelemszerűen- nem vállalunk, valamint az e miatt bekövetkező közvetlen és közvetett károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Amennyiben nem áll rendelkezésünkre cseretermék vagy a termék nem javítható, akkor pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk, illetve hasonló terméket vagy más választott terméket biztosítunk. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak. A szavatossági vagy jótállási igény bejelentése nem minősül a fogyasztóvédelemről szóló törvény szerinti panasznak. A törvényi szabályozás szerint a vállalkozásoknak törekednie kell a tizenöt napon belüli javításra vagy cserére.

A termékbemutatás, hibás teljesítés
Minden esetben az adott lehetőségekhez mérten, maximális mértékben próbáljuk virtuálisan bemutatni, illusztrálni a terméket és annak tulajdonságait. Előfordulhat, hogy ez nem minden esetben sikerül. Ennek ellenére, ha a termék fényképes illusztrációja, leírása alapján, a vásárlási kívánalmaktól eltér, kérhető a termék cseréje, visszavásárlása a fenti feltételek mellett.

Visszajuttatás:
Elálláskor a visszajuttatás költségei Önt terhelik, ezért annak módja Ön által teljesen szabadon választott. Lehet személyesen, vagy postázva is. A postázáshoz az egyszerű ajánlott küldemény (levél, csomag) elegendő, ugyanis normál esetben azt 1-2 munkanapon belül az egész ország területén kézbesítik. Kérjük, hogy ügyeljen a csomagolásra, hogy a visszaküldött termék ne sérüljön a postázás folyamata során, valamint minden kísérő okmányt (számlát is) mellékelje! Szavatossági probléma esetén természetesen a felmerülő postaköltséget utólag visszatérítjük, de csak és kizárólag ésszerű mértékig. A jelenleg érvényes postai díjszabás szerint, ami 2016. január 01-én lépett érvénybe. Ajánlott levél költsége 100 g-ig 560 Ft, 100 g-250 g-ig 635 Ft, 250 g-500 g-ig 880 Ft, 500 g-750 g-ig 1.240 Ft. Egy normál csomagfeladási költsége 0-2 k-ig 1.290 Ft, 2-5 kg-ig 1.490 Ft, 5-10 kg-ig 1.590 Ft, 10-20 kg-ig 1.790 Ft. Maximum ezeket az összeget térítjük vissza. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy semmilyen esetben nem térítjük meg a - teljesen szükségtelen- kiegészítő postai szolgáltatások költségeit. (pl. elsőbbségi, aznapi kézbesítés, értékbiztosítás, értéknyilvánítás, saját kezébe, törékeny, start csomag, start plusz csomag, PPD gyorsposta, e-mail értesítés, porto, stb.) Portósan, utánvéttel, vagy egyéb fizetési terheléssel érkező csomagokat semmilyen esetben nem veszünk át, azt az Ön költségén azonnal visszafordítjuk! A csomag beérkezését követően videokamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása is. Erre a későbbiekben történő félreértések, vitás kérdések elkerülése végett van szükség.Az esetleges problémák, vitás kérdések elkerülése végett visszajuttatás előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen az ügyfélszolgálatunkkal telefonon (06-1-203-2420), vagy írásban: ugyfelszolgalat@enajandekom.hu, info@enajandekom.hu

Az oldal üzemeltetője, valamint címe
Énajándékom.hu Kft.
1221 Budapest, Ady E. u. 5.

Adatkezelés
Az Énajándékom.hu Kft. ezúton tájékoztatja, hogy kizárólag olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket a megrendelő önkéntesen bocsát rendelkezésére, az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. Ebben az esetben a látogató egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket is: a honlap meglátogatása során a www.enajandekom.hu weboldal bizonyos adatokat automatikusan, rendszer adminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból eltárol. Ezek az adatok a látogató Internet-szolgáltatója, az IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan a www.enajandekom.hu honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Az adatokat statisztikai céllal tároljuk, ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, az adott gépekre lehet visszakövetkeztetni, személyes adatok felhasználására itt nem kerül sor, az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra. A személyes adataidat a megrendelés leadásakor, a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, valamint a hatályos adóügyi jogszabályoknak megfelelően 5 évig tárolja elektronikus adattároló rendszerében.
Adataidat cégünk harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az Énajándékom.hu Kft. alvállalkozójaként működik (pl. a futár, posta ). Ekkor azonban, az alvállalkozó az Énajándékom.hu Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az Énajándékom.hu Kft. a látogató által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzi, valamint óvintézkedéseket tesz azok védelme érdekében - tehát elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása érdekében.
A www.enajandekom.hu weboldal üzemeltetőjének nem áll szándékában 18 éven aluli személyektől személyes adatot kérni. Amennyiben 18 éven aluli gyermek vagy fiatalkorú személy szülője vagy gyámja tudomást szerez arról, hogy gyermeke adatokat juttatott el az Énajándékom.hu Kft. részére, akkor ezen adatok törlése érdekében a feltüntetett kapcsolatokon keresztül fordulhat a www.enajandekom.hu weboldal üzemeltetőjéhez.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@enajandekom.hu e-mail címen is. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. Törvénynek, illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az Online Privacy Alliance ajánlásait.

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Nem kell engedély az idézéshez, azonban az idézésnek meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a weboldalunk megfelelő oldalára. Leírások másodközléséhez (szó szerinti közlés) írásban kapott engedély szükséges. A weboldalon található leírásokat és képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A web áruházban elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi, vagy promóciós célra felhasználni. A www.enajandekom.hu a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján TILOS a www.enajandekom.hu oldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása. Az információk felhasználása szabadon lehetséges, ha erről írásban, elektronikus úton tájékoztatja cégünket és a felhasználás során hivatkozás történik a www.enajandekom.hu weboldalra. A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után.
A www.enajandekom.hu weboldalról származó értesüléseket, információkat, híreket átvenni (idézni) - az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján - csak a www.enajandekom.hu oldalra való hivatkozással, a szerző megnevezésével lehet. Az információk átvételének feltételeiről, a hivatkozás formáiról az alábbi címen kérhet részletes felvilágosítást: info@enajandekom.hu
Tilos a weboldal tartalmát, vagy annak részeit akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni. Tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi célra, hirdetésre felhasználni.  A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az oldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, azt kizárólag írásban teheti meg a leírt feltételekkel!
Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.
Az Énajandekom.hu Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából, kiemelten kereskedelmi célból tilos.

Raktár / Átvételi pont:
1119 Budapest, Than Károly u. 25.
Telefon: 06-1-781-3204
Nyitvatartási idő: hétfő - péntek 9-17 óra között
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@enajandekom.hu, info@enajandekom.hu

Céginformációk:
Énajándékom.hu Kft.

Székhely. 1221 Budapest, Ady E. út 5.
Telephely: 1119 Budapest, Than Károly u. 25.
Telefon: 06-1-781-3204
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@enajandekom.hu, info@enajandekom.hu
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási szám: ERK16/38618 (2016)
Statisztikai számjel: 25762019-4791-113-01.
Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzék száma: 01-09-287747
Adószám: 25762019-2-43

Bankszámlaszám: 10400164-50526750-56811009

Telephely/átvételi pont: 1119-Budapest, Than Károly u. 25.