Válassza ki az áruátvétel módját!

Nem kérem a postázást, személyesen megyek érte a budapesti bemutatóterembe! A megrendelést a budapesti átvételi pontunkon lehet személyesen átvenni. A beérkezett megrendeléseket a visszaigazolást követően maximum 5 napig őrizzük. Címünk: Énajándékom.hu Kft. 1119 Budapest Boglárka u. 32. Postaköltség: NINCS A házhozszállítást a Magyar Posta végzi. Postaköltség: 1500 Ft. Házhoz szállítva (ajánlott postai küldemény). A postázás minimális rendelési értéke 0 Ft. Bankszámlaszám: 10400164-50526750-56811009. A házhozszállítást a Magyar Posta végzi. A banki átutaláshoz proforma számlát állítunk ki. Postaköltség: 1500 Ft. Házhoz szállítva, postai utánvétellel. Az utánvételes postázás minimális rendelési értéke 2000 Ft. A házhozszállítást a Magyar Posta végzi. Postaköltség: 1750 Ft. (1500 Ft + 250 Ft pénzkezelési költség)
Általános vásárlási feltételek, adatvédelmi tájékoztató:
Kérjük olvassa el az általános vásárlási feltételeket és az adatkezelési tájékoztató mely az új egységes Európai Uniós adatvédelmi szabályozásnak (GDPR) megfelelően készült. Kérjük, hogy jelölje be a négyzetet, a feltételek elfogadása tudomásulvételéül!
Általános vásárlási feltételeket itt megnyítható, olvasható, letölthető
Adatkezelési tájékoztató itt megnyítható, olvasható, letölthető.
Elolvastam és elfogadom az általános szerződési-, és vásárlási feltételeket
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót! Tudomásul veszem, hogy az adatkezelés a továbblépéssel megkezdődik.


A kosár üres